_

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ο Πυροσβεστήρας είναι μόνο η Αρχή

Θα θεωρήσουμε δεδομένο ότι αναγνωρίζετε την αξία αυτής της συσκευής και ότι φροντίσατε να έχετε πυροσβεστήρα στο σπίτι και στον χώρο εργασίας σας και όχι μόνο στο αυτοκίνητο που είστε υποχρεωμένοι. (Αν και ο νόμος επιβάλει πυροσβεστήρες και στις κατοικίες, και ειδικά στο λεβητοστάσιο)
Αλλά σαν κάθε συσκευή πρέπει να γνωρίζουμε την χρήση της και όχι απλά να την έχουμε κάπου εκεί….
Σας προτείνουμε να κάνετε λοιπόν ότι και εμείς. Να συγκεντρώσετε τους ενδιαφερομένους τις οικογένειας σας (το Preparedness δεν επιβάλλεται όσο προφανής και να είναι η ανάγκη) και να ζητήσετε από το γραφείο πυροπροστασίας της Πυροσβεστικής του τόπου σας να σας κάνουν ένα μικρό μάθημα για την χρήση του πυροσβεστήρα και τα μέτρα πυροπροστασίας που μπορεί κανείς να πάρει.
Μάλιστα μπορείτε να προγραμματίσετε αυτό το μαθηματάκι να συμπέσει με τον καιρό που θα πρέπει να κάνετε την αναγόμωση των πυροσβεστήρων σας για να έχετε και την εμπειρία της χρήσης τους.

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το περιεχόμενο του παραπάνω σχολίου αφαιρέθηκε σαν προσβλητικό.
    Ο σχολιαστής:
    1ον δεν διάβασε το κείμενο. Αυτό σε συνδυασμό με την επαγγελματική του ιδιότητα δείχνει ότι:
    2ον χρησιμοποίησε την δυνατότητα του σχολιασμού για διαφημιστική προώθηση της επιχείρησης του. Το έχουμε κάνει γνωστό ότι διαφημίσεις –οποιασδήποτε μορφής- δεν χωράνε στο Blog αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή