_

Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2013

Η Εφαρμογή Δημιουργίας Χάρτη GMAP4


Σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου μας σας παρουσιάζουμε σήμερα μια δωρεάν on-line εφαρμογή δημιουργία του δικού σας χάρτη, την GMap4.
Η πλατφόρμα πατά πάνω σε προϋπάρχουσες απεικονίσεις και χαρτογραφήσεις της Γης και δίνει στον χρήστη την δυνατότητα να προσθέτει επάνω τους επιπλέον στοιχεία.

Έτσι μπορεί κανείς να σχεδιάσει μια πορεία πάνω στον χάρτη, να εισαγάγει παρατηρήσεις και φωτογραφίες στα σημεία όδευσης, και να εισαγάγει δεδομένα KML, KMZ, GPX, TPO, GIS και Google MyPlace.

Η εφαρμογή είναι αποκλειστικά on-line, και η έξοδος των στοιχείων γίνεται είτε σαν εκτύπωση του φύλου μέσω του browser που χρησιμοποιεί, είτε σαν αρχείο δεδομένων .txt ή .gpx. Αλλά μπορεί να δημιουργήσει και link που μπορεί να μοιραστεί με τον οποιοδήποτε είτε να έχει πρόσβαση ο ίδιος στον χάρτη που έχει δημιουργήσει από οποιαδήποτε συσκευή συνδέεται με το Internet.

Στην φωτογραφία αυτή φαίνεται το μενού της εφαρμογής αυτής


Στην φωτογραφία αυτή φαίνεται η σχεδίαση μιας διαδρομή και η ένθεση πληροφοριών σε αυτή.


Στην φωτογραφία αυτή φαίνεται η εικόνα που παίρνει κανείς ακολουθώντας το link που παράγει η εφαρμογή.Ελπίζουμε να σας φανεί χρήσιμο. Θα επανέλθουμε με ότι καινούργιο βρούμε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου