_

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Δοκιμή του Ορειβατικού Γεύματος της Travellunch (Pasta Carbonara)



Το ορειβατικό γεύμα αυτό το κρατούσαμε μέσα στα τρόφιμα της BugOut Bag μας, μέχρι πρόσφατα που έφτασε η λήξη του. Οπότε το προετοιμάσαμε, το φωτογραφίσαμε και το καταναλώσαμε. 


Οι Εντυπώσεις Μας

Πρώτα από όλα, το σακουλάκι ΔΕΝ είναι μιας καλής μερίδας, φαίνεται και από τις φώτο. Εκτός και αν υπολογίσει κανείς ότι σκοπός της χρήσης του είναι να παρέχει ένα ελαφρύ γεύμα στον ορειβάτη, για να μπορέσει να συνεχίσει την πορεία του.


Δεύτερον σαν όλα σχεδόν τα αφυδατωμένα γεύματα αυτά, χρειάζεται λιγότερο νερό από ότι λένε οι οδηγίες. Στην περίπτωση μας κάπου υπάρχει ένα μπέρδεμα καθώς στην συσκευασία μιας μερίδας προτείνονται 400 γραμμάρια νερού ενώ στην συσκευασία των 2 μερίδων, 600.  Κάπου στα 300 θα είστε καλά.


Σχετικά με την γεύση αυτή είναι μέτρια. Δεν ικανοποιεί με τίποτα τον καταναλωτή, Αντίστοιχα η ίδια συνταγή από άλλη μάρκα (Mountain House)  μας προκάλεσε την επιθυμία να το ξαναφάμε την επόμενη μέρα.
Παρόλα αυτά οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι δεν ήταν δυσάρεστη σαν τα noodles της αγοράς και ότι σε αντίθεση με όποιο άλλο αφυδατωμένο γεύμα έχουμε δοκιμάσει ΔΕΝ είχε πολλά μπαχαρικά.

  Έτσι απολαμβάνεται καλυτέρα.

Πληροφορίες για τα αφυδατωμένα γεύματα αυτά μπορεί κανείς να βρει στην ιστοσελίδα της Travellunch, και είναι ευρέως διαθέσιμα και στην Ελλάδα

Μικρή Σχετική Προσθήκη.

Την θέση του στην BugOut Bag θα πάρουν 2 μερίδες της Pasta Napolitana της Knorr που περιγράψαμε εδώ. Ανασκευασμένες βέβαια σε μεταλιζέ σακουλάκι και κενό αέρος.



Δεξιά το σακουλάκι με τις δύο μερίδες, και αριστερά ένα σακουλάκι με την ΜΙΣΗ συνολικά ποσότητα μπαχαρικών, που την κρατήσαμε για κάποια άλλη φορά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου