_

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Καλώς Ήρθατε στο Greek Preparedness Blog.

Ξεκινάμε σήμερα το δικό μας blog με αντικείμενο την Preparedness, δηλαδή την προετοιμασία για την αντιμετώπιση αντίξοων συνθηκών και καταστροφών.

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε όμως ένα πράγμα. Αντικείμενο των σχολιασμών μας δεν είναι ούτε η φρενίτιδα των Σουπερμάρκετ σαν αυτή του ’87, ούτε οι θεωρίες συνομωσίας ή καταστροφής του κόσμου το 2012. Αν η κάψα σας είναι αυτά, σίγουρα θα υπάρχουν καλύτερες γειτονιές στο διαδίκτυο για αυτήν. Θα επιθυμούσαμε λοιπόν να σεβαστείτε την επιθυμία μας να σκεφτόμαστε διαφορετικά.

Στην πορεία λοιπόν θα μιλήσουμε όχι μόνο για τα πρακτικό μέρος του θέματος αλλά και για το γιατί. Και στο πώς μπορούμα να κρατήσουμε τις προσπάθειες μας παραγωγικές και εξυπηρετικές για όλο το φάσμα της ζωής μας. Επίσης και για το πώς μπορούμα να αποφύγουμε τις σπασμωδικές κινήσεις και τις υπερβολές.

Η αλήθεια είναι ότι η Preparednes είναι τρόπος ζωής και μια διαρκής προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε μια καλύτερη ζωή μέσα από την προετοιμασία για τις ενδεχόμενες αντιξοότητες που είναι πιθανόν να προκύψουν στην πορεία μας.

Μόνο που όλη αυτή η δουλειά πρέπει να γίνει χαρά και όχι άχθος. Γιατί όπως είπε και κάποιος Jack Spirko, “You may prepare for Disaster, but do you prepare for Life?”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου