_

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ο Ευτύχης Μπλέτσας απαντά στα Ερωτήματα του GreekPreparedness

Η αφορμή για να ξεκινήσει το Blog δόθηκε όταν με κάποιοι από τους φίλους μου στο διαδίκτυο ξεκίνησαν μια συζήτηση για την ανάγκη να αποθηκεύσουμε τρόφιμα με την πιθανότητα μιας οικονομικής καταστροφής στην πόρτα μας.
Την ίδια μέρα εντόπισα και τα βίντεο του Ευτύχη στο youtube. Πήρα το θάρρος να επικοινωνήσω μαζί του και σύντομα αρχίσαμε να επεξεργαζόμαστε την ιδέα μιας συνέντευξης. Στο τέλος καταλήξαμε στα βίντεο που ακολουθούν.

Πρόκειται για δέκα ερωτήματα για την αποθήκευση τροφίμων ανάγκης. Είναι λίγο πιο προχωρημένα από αυτά που προβληματίζουν τον νέο-εισερχόμενο στον χώρο του Preparedness, αλλά που σίγουρα θα τα βρει χρήσιμα στην πορεία. Αν θέλετε μπορείτε να πείτε ότι είναι και μια συνέχεια της προηγούμενης δουλειάς του Ευτύχη που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μέρος 1ο.



Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ευτύχη για την ευγενική του διάθεση να βοηθήσει τις προσπάθειες του GreekPreparedness, και ελπίζουμε να έχουμε περισσότερα στο μέλλον από αυτόν.

Ο Ευτύχης Μπλέτσας είναι συγγραφέας της «Μαγειρικής Οικονομίας», παρουσιαστής στην «Κουζίνα της Μαμάς» και στα «Μουσικομαγειρέματα». Βρείτε τον Ευτύχη στο bletsas.gr και στο awakening.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου